Societat

jornades

Antoni Castells, Santiago Vidal i Salvador Giner, a Vidreres

En el marc de l'actual context sociopolític, l'associació cultural Activa 21 –integrada per joves de 18 a 25 anys– organitza a Vidreres a partir de divendres les jornades Breyting, amb l'objectiu d'analitzar cap on s'encaminen les societats actuals a partir d'aquestes preguntes: “On som?” i “Cap on anem?”

En les jornades hi participaran, entre d'altres, el sociòleg Salvador Giner, expresident de l'Institut d'Estudis Catalans; el filòsof Josep Maria Terricabras, i David Jou, catedràtic de física de la UAB i poeta.

La taula rodona inaugural (divendres a les 20 h), que porta per títol La desobediència civil: quan la llei és un obstacle, anirà a càrrec de Santiago vidal, jutge de l'Audiència de Barcelona; l'advocat Benet Salellas; el mosso d'esquadra Sergi Mir, i Joan Vergés, professor de filosofia de la UdG.

Fins al 15 de març hi haurà altres conferències i col·loquis de temes tan diversos com la ciència i la religió, l'educació i la governabilitat.

Antoni Castells, exconseller d'economia, pronunciarà la conferència El projecte nacional de Catalunya en l'Europa del segle XXI (el dissabte 15, a les 10.30 h) i el periodista Vicent Partal, la titulada Futur i reptes del periodisme (el dissabte 15, a les 19.30 h).

Les jornades Breyting es faran els dies 7, 8, 9, 14 i 15 al teatre La Unió, de Vidreres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia