Societat

“Temps de Flors suposa nous coneixements”

És jardiner municipal?
Sí, sóc de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Girona, des de fa uns quants anys ja. Acondiciem la ciutat, lluitem una mica contra el vandalisme..., és una feina molt agraïda, si t'agrada.
Quines mesures s'han pres pel Temps de Flors en el seu sector?
Per exemple, jo sóc part d'un equip de reforç que s'ha format amb un jardiner de cada districte, que durant aquests dies ens ocupem exclusivament de mantenir els treballs florals i els locals que governa l'Ajuntament. Tot i això, la meva colla habitual continua en el sector de parcs i jardins, ja que ara la ciutat ha de lluir més que mai.
La gent té prou sensibilitat pels llocs?
La gent té molta afició a tocar, i la feina que dóna el tragí de milers de persones és inevitable. Però, en general, la gent és molt respectuosa i correcta.
Què suposa per a vostè treballar a Temps de Flors?
És una oportunitat per ampliar coneixements. Estic en contacte amb floristes, conec altres materials, noves formes de treballar estructures i volums... Participo en el procés creatiu dels treballs, de manera que al final sento l'exposició una mica més meva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia