Belltall dedica una jornada a promoure l'all, el seu producte típic

Belltall va celebrar ahir la primera Festa de l'All. En aquesta primera edició, la festa va consistir en una xerrada sobre els efectes beneficiosos de l'all per a la salut a més d'un aperitiu. A Belltall, s'hi conrea un tipus d'all específic, que té la cabeça petita i es conrea en secà. Les condicions de les terres que envolten el poble, tant pel que fa a l'alçada com per la climatologia, fan que sigui un tipus d'all concret.

Per tastar-lo, es va fer un aperitiu a base de pa torrat, all i embotits de la comarca. De les 130 persones assistents a la conferència, es va passar a les 200, que es van acostar al Fossar de Belltall per tastar l'aperitiu. Segons el president de l'Associació d'Amics i veïns de Belltall, Pep Tosas, la festa de l'all va celebrar una primera edició modesta però amb ganes, per part de l'organització, de repetir-la i fer-la «més completa, amb més actes».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.