Societat

La Unió Musical de Villar tanca cent anys d'història

Aquest cap de setmana es clouen les activitats amb motiu del cinquantè aniversari de la fusió de les dues bandes existents aleshores

No es tracta de cap suspensió de pagaments ni de cap ERO aplicable a aquesta societat musical que malda per aportar la millor cultura possible a aquesta població de la comarca dels Serrans.

Aquest cap de setmana, la Unió Musical Santa Cecília de Villar, clou l'exposició retrospectiva sobre el 50 aniversari de la fusió de les dues bandes existents l'any 1964.

Una exposició bastida amb gust, sentit social i amb criteri professional, que recull partitures, vestits, instruments, diplomes de premis i guardons, visites, imatges de tots els directors que han passat per l'estrada i un munt de fotografies que li fan de suport i nodreixen el sentit social que des del primer moment sempre va tenir aquesta societat.

El diumenge 31 d'agost a les 21 hores, es clourà aquesta mostra que ha procurat fer història més enllà d'aquesta data de les bodes d'or de la societat. Una història viscuda i participada no sols pels músics que han passat durant tot aquest temps, sinó també per la societat villarenca, que li ha fet de suport.

Concert de la Big Band

A les 23 hores de hui dissabte 30 d'agost, hi ha previst un concert extraordinari de la Big Band formada fa alguns anys per músics d'aquesta societat musical.

Amb aquest concert es clouen les activitats extraordinàries que han tingut lloc durant tot l'any amb motiu del cinquantè aniversari de la fusió.

Una programació que ha comptat amb el concert de la Jorval i del Cor de la Generalitat Valenciana com a punts de referència, però que ha estat farcit de propostes musicals i culturals d'interés.

La propera convocatòria tindrà lloc durant el mes d'octubre, moment en que s'iniciarà una nova edició de “La tardor musical” que convoca la ciutadania en general, en actes musicals programats a l'efecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Mor Joaquim Vich Figa, propietari de l’antiga Destil·leries Gerunda

Societat

Mor el figuerenc i activista cultural Josep Maria Ortega

SOCIETAT

El ple de Girona enterra el projecte del centre Bloom

girona
irlanda del nord

Un tribunal anul·la parts de la reforma migratòria de Sunak

barcelona
transports

15 milions i dos mesos de talls per arreglar el robatori de coure

barcelona
societat

Detinguts tres homes que cultivaven més de 3.100 plantes de marihuana a Tivissa

Barcelona

Condemnen els membres d’una xarxa de prostitució a diverses penes presó

barcelona
infraestructures

Aigües de Mataró renova la xarxa de cinc carrers del barri de Cirera

Mataró
societat

Desconvocada la vaga de Nestlé després d’aconseguir millores al conveni

girona