Vallès Oriental

SUCCESSOS

Detingut un jove per 22 robatoris de telèfons mòbils a Granollers, les Franqueses i Canovelles

Ha ingressat a presó per ordre del jutge. En 14 casos va fer servir la violència

Els Mossos han detingut un jove de 22 anys acusats de 22 robatoris de telèfons mòbils a la via pública que s'han produït entre agost i setembre a Granollers, les Franqueses i Canovelles. En 14 casos, va l'acusat va fer ús de la violència per aconseguir els telèfons

Un jove de 22 anys i sense domicili conegut ha ingressat a presó acusat de ser l'autor de 22 robatoris de telèfons mòbils en carrers de Granollers, Canovelles i les Franqueses que s'han produït entre els mesos d'agost i setembre. La detenció es va fer el 13 de setembre a les Franqueses quan una patrulla dels Mossos va enxampar a l'home just després de cometre un robatori.

Dels 22 casos, 14 van ser robatoris amb violència perquè el detingut va assaltar a les víctimes i els va sostreure el telèfon mòbil a través d'una forta estrebada, una empenta o donant-los cops. En altres casos aprofitava distraccions per aconseguir els terminals: quan les persones passejaven distretes pel carrer parlant o amb el telèfon a les mans.

Bona part dels robatoris es van cometre durant la festa major de Blancs i Blaus, a Granollers, tal com ja havia avançat EL 9 NOU. Aquells dies, Policia Local i Mossos van rebre diverses denúncies per robatoris de telèfons a l'entorn de l'avinguda del Parc i de les plaça de l'Església.

El jove de 22 anys arrestat acumula diversos antecedents policials per delictes contra el patrimoni.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia