Societat

La Diada nordcatalana amb debats i taules rodones

Entre els actes commemoratius celebrats el dissabte 8 a Perpinyà, destaca un acte de la CUP amb presència de David Fernàndez

La Diada de Catalunya Nord celebrarà com des del 1984 l' aniversari del Tractat dels Pirineus del 7 de novembre 1659 que va partir en dos el Principat de Catalunya.

A més de la manifestació del dissabte 8 als carrers de la vila que començarà a les 16h00, seguida d'una marxa amb torxes fins a la Casa Musicale i del concert final, per primera vegada s'organitzarà, a les 11h00 del matí, un acte públic organitzat per la CUP a la Plaça dels Peluts.

Sota el lema de Pel dret a decidir-ho tot!, es reuniran personalitats representant diversos col.lectius, i comptarà especialment amb la presència de David Fernàndez, diputat per la CUP-AE al Parlament de Catalunya.

Un altre acte important s'ha previst el dia anterior, divendres 7 a les set de la tarda a la sala Aragó de l'ajuntament de Perpinyà: la taula rodona La reforma territorial. Quina solució per Catalunya Nord? Hi intervindran altres delegats de nacions de l'Estat francès..



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia