Osona/Ripollès

“Que no s’avorreixi i marxi”

“Que no s’avorreixi i marxi”. Aquesta afirmació la pot fer qualsevol aficionat del Barça. Evidentment parlem del millor jugador de la història d’aquest esport, Leo Messi. No sabem què és el que passa pel seu cap, però tots els culés desitgen que no s

Va ser François Gallardo la primera persona que va avisar sobre la possible marxa de l’astre argentí l’any passat. “Messi té dues ofertes a sobre la taula per deixar el Barça, i s’ho està pensant molt. Són dos equips TOP i ofereixen el doble dels diners que el barça paga”. Aquestes paraules van espantar molts seguidors del Barça, fins i tot alguns van tenir problemes per agafar el son. Finalment va arribar el mes de juny i el Barça va oferir a Messi un augment de sou, i l’argentí va decidir continuar, però aquesta temporada continuen els dubtes.

I és que el jugador està sent, sense cap mena de dubte, el millor de l’equip. Probablement, les declaracions de François Gallardo eren tendencioses. Probablement ho deia per tenir audiència i per criticar a Messi i al Barça en un programa amb marcat accent madridista. Però les seves declaracions tenien gran part de veritat. Uns dies abans de morir Tito Vilanova, va mantenir una conversa amb l’argentí, que li va declarar que volia deixar el Barça. L’exentrenador el va convèncer per seguir al club.

L’any passat, el vicepresident del Barça Javier Faus es va referir despectivament a Messi com “este señor”, i va dir que no se l’hi havia d’apujar el sou, quan l’argentí tenia ofertes on li donaven molt més diners dels que cobra al conjunt blaugrana. A més, quan des de diversos mitjans van acusar a Messi i als jugadors del Barça de dopar-se, la directiva no els va defensar. Tampoc estan defensant-lo en la carrera per la pilota d’Or, premi on Cristiano Ronaldo sí que rep el suport de la directiva madridista.

En definitiva, Messi té raons per sentir-se poc recolzat i a més té diverses ofertes d’equips estrangers que li ofereixen un sou molt més elevat. A més, el jugador està rendint a un gran nivell i la resta de l’equip no, els companys ja no juguen per ell, i el Barça ha passat de ser el millor equip del món en l’aspecte esportiu a ser un dels forts però sense ser el gran dominador. Per tot això, tots els culés desitgem que Messi no es cansi i marxi. Perquè no ens imaginem un Barça sense l’estrella argentina.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona

El Museu d’Art adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI

girona
infraestructures

Puente sosté que Catalunya és el territori on l’Estat inverteix més, tot i el 46% d’execució

barcelona
GIRONA

Càritas troba feina a un 20% dels atesos en el seu programa d’inserció laboral

GIRONA
societat

Menys supermercats i més usos culturals al nou Pla de Ciutat Vella

barcelona
Societat

Els pisos de l’illa del carrer Canigó s’hauran de reforçar

Badalona
religió

Montserrat vol que el seu ‘Mil·lenari’ sigui obert a tota la societat

Montserrat
societat

Nou projecte d'habitatge amb serveis per gent gran i accés per als joves

Manresa