Osona/Ripollès

Sant Quirze ensuma la festa

Aquest dissabte es viu el preàmbul d’una festa major que s’allargarà fins al dia 16. Les Macedònia, en Peyu i l’Orquestra Maravella seran els principals caps de cartell durant el proper cap de setmana. I aquest dissabte, el protagonisme serà per a la

La potenciació de les activitats d’animació infantil, amb el grup Macedònia com a cap de cartell; el contrastat humor d’en Peyu, i la sempre esperada presència de l’Orquestra Maravella són alguns dels trets més destacats de la festa major de Sant Quirze, que comença aquest dissabte i s’allargarà 11 dies.

L’altra gran novetat serà, simplement, poder comptar amb la normalitat del pont remodelat, les obres del qual van condicionar part del programa festiu de l’any passat.

Aquest primer cap de setmana serà tot just un preàmbul. En concret, per dissabte hi ha convocat el 13è Campionat intercomarcal de tennis taula, que ha avançat majoritàriament el programa al matí per no coincidir amb la final de la Champions.

Precisament, el plat fort del dissabte a la nit serà el visionat en pantalla gran del Barça-Juve, que la comissió de jovent Nem Tard ha muntat a la Cooperativa.

El programa es reprendrà dijous, a les 10 del vespre, amb el tradicional concert d’havaneres, amb el grup Norai –l’any passat es va traslladar al diumenge, amb no tan bona resposta–.

El gran gruix d’actes arribaran el proper cap de setmana. De divendres destaca, a la tarda, la peculiar cercavila del jovent, els Reis Mags Seguint l’Estrella. A les 9 del vespre hi haurà el xupinassu i el pregó, per donar pas al recuperat correfoc.

La jornada acabarà, de matinada, amb el consolidat Sopar de Gats i el concert del jovent, que quatre anys després tornarà a comptar amb la presència del grup Virus, acompanyats dels Paracaigudistes Acústics.

De dissabte torna a sobresortir la presència de l’Orquestra Maravella, que per tercer any consecutiu oferiran el doble programa de concert de tarda i ball de gala de nit. Diumenge prendrà renovat protagonisme la cercavila de gegants, que enguany podrà recuperar l’habitual recorregut de plaça (del Bisaura) a plaça (Major).

Del mateix diumenge quedaran dos autèntics plats forts: el concert del grup Macedònia, que presentaran temes de l’últim disc, El món és per als valents; i, a la nit, l’hilarant monòleg d’en Peyu, Tinc un amic que..., que posarà el toc d’humor a les festes.

El programa encara continuarà dilluns i dimarts, amb els tradicionals focs artificials com a punt i final.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva