Vallès Oriental

Recam Làser ultima la selecció d’un soci per a la implantació a Rússia

L’empresa preveu que la instal·lació en aquell país es concretarà d’aquí a pocs mesos

El grup Recam Làser està ultimant el procés de selecció d’un soci per culminar la implantació d’una societat mixta a Rússia.

L’empresa de Caldes té intenció que la implantació en aquell país es pugui concretar en els propers mesos per desenvolupar els projectes que ja té plantejats: fabricació d’estufes de biomassa i participació en projectes ferroviaris.

El gerent de l’empresa, Pere Barrios, ha fet contactes amb diferents empreses amb activitats similars a la de Recam Làser i ara té sobre la taula dues opcions per formalitzar la constitució d’una societat compartida. “La intenció és crear una empresa mixta amb alguna societat del país que ja faci activitat industrial, i poder fabricar els nostres productes en les instal·lacions del futur soci”, explica Barrios.

Previsiblement, el primer producte que es fabricaria en aquell país, en concret en una població situada a unes dues hores de la capital, Moscou, serien les estufes de biomassa. És un dels articles acabats que l’empresa de Caldes té capacitat de produir. A més del tall per làser, que és l’activitat original de l’empresa, Recam Làser elabora aquestes estufes i també màquines expenedores de tabac i carenats de motocicletes. Les primeres mostres d’estufes de biomassa ja s’han presentat a les empreses candidates a associar-se en la nova empresa russa.

Pere Barrios va compartir recentment els passos que ha portat a terme per confirmar la implantació a Rússia amb altres empresaris interessats, en una conferència amb representants de companyies de tots dos països que va organitzar la patronal Pimec.

Un dels focus d’interès per a l’empresa de Caldes és la participació en els grans projectes d’expansió del sector ferroviari en el país. Recam Làser té homologacions per fer qualsevol part dels vehicles ferroviaris i això obre oportunitats addicionals en aquell país.

La implantació a Rússia reforçarà la notable presència internacional de l’empresa de Caldes. Actualment té cinc plantes de producció al continent americà (Mèxic, Xile, l’Argentina, el Perú i el Brasil), a més de diverses filials comercials.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot

Comença l’espectacle

Barcelona
VIDRERES

Tres grans illes de contenidors als accessos d’Aiguaviva Parc

VIDRERES
Equipaments

Reclamen a Collboni un casal d’avis als jardins de Pedralbes

Barcelona
Patrimoni

Jornades sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron

Barcelona
Urbanisme

Obre el primer tram d’un carril bici a la travessera de les Corts

Barcelona