Vallès Oriental

Càritas de Caldes va ajudar 908 persones l’any passat

L’entitat estrena un nou local al carrer Vall-Llosera

L’any 2014, Càritas de Caldes va oferir ajuda a 908 persones i 181 famílies. A més, va repartir 60.602 quilos d’aliments i prop de 2.950 quilos de productes de neteja entre els col·lectius més desafavorits de la població.

Per tot plegat, el rector, Xavier Blanco, president de l’entitat, assegura sentir-se “content i orgullós per la feina feta, pels voluntaris, i per haver ofert ajuda a la màxima gent i de la millor forma possible”.

L’entitat humanitària ja gaudeix des d’aquest mes de juny d’un nou centre d’acollida que ha presentat aquest cap de setmana al carrer Vall-Llosera, on duu a terme els seus projectes solidaris i de voluntariat.

Mossèn Xavier Blanco avança que han pres la decisió d’obrir un nou emplaçament per “fer un salt qualitatiu. No podíem quedar-nos a un nivell merament assistencial; sinó que volem la promoció de totes les persones que estan patint la crisi”. El rector, afegeix que l’objectiu és “no només oferir aliments a les persones que ho necessiten, sinó poder estar amb elles, escoltar-les i fer camí plegats amb les seves preocupacions i esperances”.

Càritas Caldes compta en l’actualitat amb una quarantena de voluntaris i ofereix acollida, atenció continuada i ajuda alimentària a les persones i famílies més necessitades del municipi. A més, també fa reforç escolar, tallers, i participa d’activitats com ara el Rebost Solidari o la Recapta d’Aliments.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot

Comença l’espectacle

Barcelona
VIDRERES

Tres grans illes de contenidors als accessos d’Aiguaviva Parc

VIDRERES
Equipaments

Reclamen a Collboni un casal d’avis als jardins de Pedralbes

Barcelona
Patrimoni

Jornades sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron

Barcelona
Urbanisme

Obre el primer tram d’un carril bici a la travessera de les Corts

Barcelona