Societat

El Villar aborda hui la coordinació de les associacions del poble

Hi ha la voluntat de construir una mena de coordinadora que aprofite les sinèrgies dels grups socials, econòmics i culturals existents a la vila

Per segona vegada consecutiva, les associacions, grups i entitats de Villar, es tornen a reunir aquesta vesprada a la sala multiusos de l'Institut de Batxillerat de la vila, per tal d'acostar posicions i aprofitar les sinergies existents.

La primera ocasió va tenir lloc el passat 19 de setembre i, des d'aleshores fins ara, un equip de persones i de tècnics han estat estudiant la detecció de necessitats que es van posar en comú en aquella data.

A partir de les 17.30 hores de hui dissabte 3 d'octubre, es tornaran a reunir representants de les múltiples associacions, grups i entitats de tota classe existents a la localitat, amb l'objectiu de pegar passos tendents a la coordinació.

Pel moment, més d'una seixantena de necessitats van estar posades en comú en la primera sessió de treball i, serà hui, quan es comence a caminar cap a les propostes d'actuació tendents a lligar formes de col·laboració entre les disparitats existents, a fi de trobar els punts en comú que faciliten el creixement del teixit associatiu de la vila i en definitiva, de la millora de la participació ciutadana.

“Tejiendo Villar”

Amb el nom genèric de “Tejiendo Villar” naix aquesta iniciativa que té coma objectius principal tirar endavant aquesta iniciativa ciutadana i cívica que no té més missió que detectar els punts en comú existents entre totes les organitzacions i associacions ciutadanes, per a consolidar els processos de participació i augmentar la riquesa cívica en aquesta localitat de la comarca dels Serrans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona