Societat

Organitzen a Cassà un saló per a creueristes amb cinc navilieres

El primer Saló dels Creuers de Cassà de la Selva, una iniciativa de l'empresa Viatges Adònia amb la col·laboració de l'Ajuntament, que se celebrarà dissabte vinent, inclourà la participació de representants comercials de les navilieres: MSC Creuers, Costa Creuers, Pullmantur i Grup Royal Caribbean, aquest representant les companyies Royal Caribbean, Celebrity Cruises i Azamara Club Cruises; a més d'Un Mundo de Cruceros, amb Disney Cruise Line, Carnival i Holland America.

Segons Juanfra Beltran, organitzador del Saló dels Creuers, l'objectiu és posar a disposició del públic les ofertes d'aquestes companyies, així com rebre informació del funcionament d'un creuer, a més de les promocions que, en aquell moment, tinguin.

La iniciativa també forma part de l'estratègia del nou equip de govern, d'ERC, de buscar complicitats amb empreses locals. Segons l'alcalde, Martí Vallès, l'Ajuntament “té les portes obertes per escoltar i col·laborar amb tothom que tingui iniciatives”. La jornada se celebrarà dissabte vinent a Can Trinxeria, al llarg del matí i la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia