La campanya «Si et passes, t'ho perds» tanca l'any a Dénia amb la participació de més de 1.000 joves

La campanya de prevenció i d'informació sobre els riscos i perills del consum abusiu d'alcohol «Si et passes, t'ho perds» ha finalitzat les actuacions de 2009 amb una elevada participació. En total, 1.047 joves han emplenat els qüestionaris sobre els seus hàbits de consum i 848 s'han inscrit a l'organització no governamental Controla Club, promotora de la iniciativa junt amb la Regidoria de Prevenció d'Addiccions de l'Ajuntament de Dénia.

La segona fase de «Si et passes, t'ho perds» es va desenvolupar els dies 15 i 16 d'octubre en els instituts Historiador Chabàs, Maria Ibars i el número 3, i en els col·legis Maristes, Sagrado Corazón, Paidos i Alfa & Omega. Les accions van consistir en la instal·lació d'estands informatius en els instituts a l'hora del pati i la visita per les aules de 3r d'ESO de tots els centres difonent el missatge de la campanya. El balanç ha sigut de 430 joves inscrits al Controla Club i prop de 450 enquestes complimentades.

La primera part de la campanya va tindre lloc durant els mesos d'estiu, durant la Festa Major de la ciutat, al juliol, i en la zona d'oci de la Marina en el mes d'agost. En aquesta fase, 418 joves es van fer socis del Controla Club i prop de 620 persones van fer les enquestes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.