Territori

La Sala Municipal d'Exposicions de la Pobla es convertirà en una biblioteca imaginària

La Sala Municipal d'Exposicions de la Pobla de Claramunt acollirà una mostra molt original, que és la primera vegada que el seu artista mostrarà en públic. Es tracta de la recreació d'una biblioteca imaginària, obra de l'igualadí Miguel Sánchez. L'exposició s'inaugurarà el diumenge 15 de maig, a la 1 del migdia, i es podrà veure fins al diumenge 29 de maig.

 

La mostra recrea una biblioteca dibuixada en forma de mural, que ocupa totes les parets de la sala. En aquesta col·lecció hi trobarem títols reals i d'altres inventats, amb un rerefons irònic o burlesc. A més del mural, la sala estarà ambientada amb alguns elements i mobles relacionats amb les biblioteques.

 

Miguel Sánchez és llicenciat en Belles Arts i va exercir de professor de secundària fins que es va jubilar. La mostra porta per títol "Passeig per una biblioteca" i l'horari de visita serà de dilluns a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre, i el diumenge, de les 12 a les 2 del migdia. L'exposició l'organitza la regidoria de Cultura de l'Ajuntament.

 

La notícia completa a Info Anoia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia