Urbanisme

tarragonès

Crítiques al pla integral del nucli antic tarragoní

L'Associació de Veïns del Casc Antic i Voltants de Tarragona i l'Associació de Comerciants Part Alta van criticar ahir la manera com l'Ajuntament està aplicant la llei de barris al nucli antic de la ciutat, conegut com a Part Alta, i van lamentar que no s'està percebent cap millora des del carrer. Les dues entitats van reclamar que el consistori renunciï al projecte de rehabilitació de l'antic edifici de Ca l'Agapito i la seva conversió en un centre social i cultural per al barri. A canvi, proposen que el pressupost que es destinarà a aquest projecte (que voreja els cinc milions d'euros) es destini a la rehabilitació de façanes, que creuen que ha de ser la prioritat del pla integral de millora de la Part Alta.

La segona tinenta d'alcalde i fins al juny passat regidora responsable del seguiment d'aquest pla, Carme Crespo, va respondre que el centre social i cultural és “una demanda” del barri i recorda que les partides dins de la llei de barris reservades per a rehabilitació de façanes encara no s'han esgotat, ja que hi ha hagut una falta de demanda de propietaris. Crespo també descarta que els projectes de rehabilitació siguin gratuïts, com volen els veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.