Societat

La Plataforma No a la MAT planta creus al Gironès i a l'Empordà com a símbol de dol per les terres per on passarà la línia

En els símbols s'hi poden llegir frases com “mort = MAT” o “MAT = càncer”

L'entitat assegura que la lluita “continua viva” i que no deixaran que “els interessos capitalistes” de les administracions “matin el territori”

La Plataforma No a la MAT ha plantat aquest diumenge desenes de creus en diverses poblacions del Gironès i l'Empordà, entre elles Medinyà, Santa Llogaia d'Àlguema i Llampaies, com a símbol de dol per les terres per on passarà la línia. Segons ha denunciat l'entitat a través d'un comunicat, la línia d'alta tensió suposarà “la mort” d'aquests terrenys i la “desaparició” dels pobles per on passi. En els símbols que la plataforma ha plantat, es poden llegir frases com “Mas, és aquesta la teva independència?”, “MAT = mort” o “MAT = càncer”. L'entitat ha assegurat que “la lluita contra la MAT continua viva” i que no deixaran que “els interessos capitalistes” de les administracions “matin el territori”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia