Societat

Ontinyent acull l'assemblea general de la Federació de Nanos i Gegants

Repassaran la problemàtica existent en aquest sector d ela festa i coneixeran les dues figures novelles d'aquesta localitat de la Vall d'Albaida

Este dissabte, 12 de desembre, se celebrarà a Ontinyent l'Assemblea General de la Federació Valenciana de Nanos i Gegants, que cada any sol tenir lloc en una ciutat diferent de les que actualment que forma part de la Federació.

Aquesta organitzaió està composta actualment per 20 colles diferents, propvinents de localitats, pobles i viles d'arreu el País Valencià. L'Associació de Gegants i Cabets d'Ontinyent ostenta la vicepresidència, en la persona d'Inma Ibáñez.

A la convocatòria d'enguant, s'espera que acudisquen colles d'unes 12 poblacions de les tres demarcacions valencianes a fi de fer un balanç de l'actualitat i la realitat existent dins d'aquest sector de la festa i de les tradicions.

El fet de celebrar-se a Ontinyent, a més de resposabilitzar-se de la vicepresiència de la Federació, té un sentit concret i és la presentació oficial de les noves figures de l'Àguila i de la Tortuga que s'han construït i presentat enguany.

La jornada de treball transcorrerà de matí en la seu dels Gegants i Cabets, a la Casa de Cultura i després es farà una visita guiada pel Palau de la Vila.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia