Societat

Bocairent programa un Nadal Jove amb tallers, viatges i competicions

Les propostes arranquen hui dissabte en el mercat municipal

La regidoria de Joventut de Bocairent, de la mà del Centre d'informació juvenil i amb la col·laboració de diferents col·lectius locals, ha preparat per a les setmanes pròximes un intens calendari d'activitats.

La programació començarà el 12 de desembre amb un taller de treballs manuals dedicats a la decoració nadalenca que tindrà lloc al mercat municipal. La proposta continuarà el dia 19 amb l'objectiu també de dinamitzar els xicotets comerçs de l'espai.

El Nadal Jove s'intensificarà a partir del dia 27 amb set activitats fins el 4 de gener. Així, un viatge a Expojove o tallers de dolços, de ball i de preparar l'embolcall de regals s'aniran succeint dia rere dia; a més, el dia 28 hi haurà una escola de billar i el 3 de gener una festa de benvinguda al nou any amb unflables i més tallers al gimnàs de l'IES Bocairent. Finalment, les competicions de billar, de futbolí, de ping-pong i de videojocs posaran el remat a la programació el dia 4 al bar de la Joventut.

Des de l'Àrea Cultural i Juvenil de l'Ajuntament de Bocairent, el seu responsable, Xavier Molina, destaca la varietat de les propostes programades amb formats, ubicacions, horaris i destinataris diferents. Al fullet informatiu també s'inclou una recomanació de la franja d'edat preferent per a cada activitat. Finalment, Molina considera el Nadal Jove com una oferta lúdica i esportiva apta per a completar el temps d'esbargiment del jovent local durant les vacances amb la intenció de dinamitzar aquest àmbit de la població amb propostes que siguen del seu gust.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia