Administracions

Sant Feliu inicia les obres del pàrquing de l’Agglotap

Les naus de l’antiga fàbrica es van enderrocar l’estiu passat amb l’objectiu de dotar la zona d’un aparcament provisional per als veïns

També s’asfaltaran dos carrers més, a partir de dilluns

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha iniciat els treballs per asfaltar la zona de l’antiga Agglotap amb l’objectiu de convertir aquest espai en un pàrquing provisional per als veïns de la zona. L’enderroc de les antigues naus de la factoria Agglotap es va dur a terme el juliol passat i va deixar al descobert l’illa, després de setmanes d’espera per trobar una solució per al trasllat de les línies elèctriques adossades a la façana de l’edifici. Un cop desmantellades les estructures interiors, es van enderrocar els murs perimetrals dels carrers Rufo, Camís i Durban.

Bona part de l’illa que queda lliure es destinarà a la creació d’una àrea d’aparcament gratuït per als veïns de la zona, necessària per compensar les que ja es van suprimir a la plaça Alabric a mitjan juny, quan van començar les obres del futur parc Central a l’entorn de l’asil.

Precisament, el projecte del futur parc Central avança a bon ritme. Les obres van començar al juny per la plaça Alabric i el carrer Miquel Surís i han anat avançant cap a l’interior dels jardins de l’asil, on han enderrocat l’antic mur de pedra al llarg de l’estiu. Tot i ser un projecte que té un consens notable, l’enderroc del mur va ser criticat pel col·lectiu Alerta Sant Feliu, però el govern ho va justificar per integrar la zona verda amb el carrer Dos de Maig i eixamplar una vorera que fins ara era força estreta i calia actuar-hi.

Més afectacions

Dilluns que ve es començaran a asfaltar els carrers Dos de Maig i Miquel Surís. Les obres duraran fins al dijous 20 de desembre i les afectacions al trànsit seran les següents: el carrer Castell d’Aro canviarà de sentit entre el carrer Lugo i els carrers Doctor Presas i Miquel Surís, mentre que els carrers adjacents a les obres seran accessibles únicament per als veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona