Administracions

Calonge aprova el nou cartipàs per al canvi

El tripartit d’ERC, Avancem i Republicans de Calonge, capitanejats per Miquel Bell-lloch, inicia un nou cicle polític després de 17 anys de govern del convergent Jordi Soler

L’equip de govern de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, d’ERC –que té l’alcaldia–, Avancem i Republicans de Calonge i Sant Antoni, amb vuit regidors, va aprovar ahir el cartipàs, en què l’alcalde, Miquel Bell-lloch (ERC), s’ocuparà de Projectes Estratègics, Policia Local i Patrimoni.

La primera tinència d’alcaldia recau sobre Elisenda Pérez (Avancem), que té adjudicada la regidoria d’Espai Públic, Igualtat i Pagesia. La segona és per a Ester Bonaventura (ERC), que és la regidora de Serveis Generals –entre aquests, hi ha Gestió Territorial i de Persones, TIC i Atenció Ciutadana–. Norbert Botella (Republicans), el tercer soci de govern, és el tercer tinent d’alcalde i s’ocuparà de la cartera de Turisme i Medi Ambient. La quarta tinenta d’alcalde és Carme Viñas (ERC), que és regidora de Serveis Econòmics, Urbanisme i Habitatge. Finalment, la cinquena serà Carla Rebull (ERC), que s’ocuparà de matèries com ara Benestar Social i Promoció Econòmica. Tanquen aquest cartipàs Salvador Miquel (ERC), regidor d’Esports, Joventut i Participació Ciutadana, i Josep Abellí (Avancem), regidor de Cultura, Ensenyament i Festes. Els plens es faran cada dos mesos i la junta de govern, cada 14 dies.

Pel que fa a les assignacions, l’alcalde, Miquel Bell-lloch (ERC), cobrarà 45.000 euros bruts anuals distribuïts en 14 pagues. La seva dedicació és exclusiva, hi dedicarà 35 hores setmanals, fet que també farà la segona tinenta d’alcalde, Ester Bonaventura (ERC), que percebrà 40.000 euros bruts anuals en 14 pagues.

Carla Rebull (ERC) tindrà un règim de dedicació parcial, 30 hores setmanals, i rebrà un sou de 38.571 bruts anuals. Norbert Botella (Republicans) farà 25 hores setmanals en règim de dedicació parcial i tindrà una remuneració anual bruta de 32.142 euros.

Finalment, Carme Viñas (ERC), Salvador Miquel (ERC) i Josep Abellí (Avancem) tenen una dedicació parcial de 20 hores setmanals i percebran 25.714,29 euros bruts anuals en 14 pagues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona