Administracions

Palamós insta Costes a actuar a les platges abans de l’estiu

L’Ajuntament de Palamós encara continua pendent i insta al Servei de Costes de l’Estata saber quines actuacions durà a terme pel que fa referència a la reparació dels desperfectes provocats pel temporal Glòria. Ports de la Generalitat ja ha començat els treballs per reparar els desperfectes dels equipaments portuaris.

Ahir precisament va fer un mes del pas del temporal Glòria. Tret de la zona portuària, la major part dels danys a Palamós s’han produït en espais que són competència de Costes de l’Estat, com ara platges que han perdut sorra i que tenen infraestructures malmeses i que haurien de reparar-se abans de l’estiu.

Més desperfectes

El temporal va deixar danys en infraestructures privades com ara l’escullera del port esportiu Marina Palamós, que es va trencar a causa de les onades. El port va tornar a ser operatiu al cap de pocs dies, però ha de reconstruir la seva protecció, davant nous temporals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.