Administracions

Amplien el viver d’empreses de Calonge

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha ampliat el viver d’empreses Alta Mar, situat al Palau Firal de Sant Antoni. Aquest espai de promoció empresarial estava al cent per cent de la seva ocupació i tenia llista d’espera d’emprenedors que s’hi volien instal·lar. L’ampliació amb una superfície de 105 m² ha permès la creació de dos despatxos i augmentar l’espai destinat a cotreball, que ha passat de tenir una capacitat de vuit taules a tenir-ne una de dotze.

Les obres també han permès adequar una nova aula de reunions i de formació, de 16 metres quadrats, i la creació de dues cabines insonoritzades que permeten als usuaris fer trucades, videoconferències o reunions de petit format amb la major privacitat. El projecte també incloïa la creació de noves obertures a la Sala Tic per millorar la il·luminació d’aquest espai, així com millorar l’aïllament acústic de tot l’espai amb la col·locació d’una manta acústica sobre el fals sostre. Amb l’ampliació el viver passa de tenir una superfície útil de 185 metres quadrats a tenir-ne 285. El pressupost d’execució d’aquest projecte ha estat de 86.613,64 euros .Les obres han consistit en la construcció dels diversos despatxos i espais mitjançant separacions de pladur, així com la instal·lació de terra de parquet de roure blanc i un fals sostre registrable. Les obres d’ampliació també han servit per col·locar a sobre del fals sostre de tot el viver d’una manta acústica de llana mineral, per millorar l’aïllament acústic, així com l’obertura de noves finestres al mur de tancament que dóna a l’exterior del Palau Firal.¡Actualment el Viver d’Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni té 15 empreses allotjades, de les quals 11 utilitzen els despatxos mentre que 4 fan servir el servei de coworking.El Viver d’Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni va entrar en funcionament a principis de l’any 2017 i està situat al Palau Firal de Sant Antoni. Alta Mar va néixer amb l’objectiu de donar un impuls a l’emprenedoria i facilitar un espai on les noves empreses disposin de tots els serveis necessaris per fer créixer el seu negoci, i també d’un espai de coworking, una manera de treballar que permet a professionals independents, emprenedors, i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar els seus projecte professionals de manera independent i fomentar també projectes conjunts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona