Administracions

VALLÈS OCCIDENTAL

Badia redueix un 91% el cost dels llums de Nadal

L'Ajuntament de Badia del Vallès, a causa de la situació de crisi econòmica, ha contingut la despesa destinada a la decoració nadalenca del municipi, al marge de fomentar la participació, la creativitat i la consciència de sostenibilitat mediambiental entre la població. Pel que fa a l'enllumenat de Nadal, l'ha concentrat en només dos punts estratègics, l'espai de la plaça Major i la de Montjuïc, cosa que significarà un substancial estalvi energètic. Mentre que l'any passat el cost total dels llums de Nadal, inclosa la despesa elèctrica, va ser de 39.530 euros, en aquesta ocasió el pressupost per a aquest concepte és de 3.245 euros. Això significa un percentatge de reducció superior al 91%.

L'ambientació nadalenca, però, també ha arribat a d'altres punts de la localitat, com ara l'avinguda de Burgos o la de la Costa Brava, gràcies a una iniciativa de baix cost que ha implicat la ciutadania. Durant dos dies consecutius, persones de totes les edats van participar en una penjada d'ornaments elaborats prèviament a través de tallers. Càpsules de cafè, gots i ampolles de plàstic, llaunes de refrescos, fil i llana són alguns dels materials utilitzats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.