Administracions

Vilallonga aprova la bonificació d'un 5% en taxes i arbitris

La mesura, que forma part d'un paquet de mesures de modernització i millora de la gestió municipal, està inclosa en l'ordenança fiscal municipal aprovada en el darrer plenari

L'Ajuntament de Vilallonga va aprovar en el darrer plenari una ordenança fiscal en la que regula diverses qüestions relatives a la gestió dels tributs municipals. Una de les principals novetats per als veïns és que en ella es contempla una bonificació d'un 5% a aquells que tenen domiciliat aquest impost.

A més a més, també regula el fraccionament del pagament dels impostos i taxes municipals, i detalla el calendari fiscal amb els diversos períodes en els que es posa al cobrament cada tribut.

El regidor d'Hisenda, Alfred Giner, senyalava que esta ordenança, que forma part d'un paquet de mesures de modernització i millora de la gestió municipal, es pretén incrementar la transparència i la informació per tal de facilitar als veïns el pagaments de les seues obligacions fiscals. En este sentit, tal i com anunciava el regidor, en els pròxims mesos es farà una campanya informativa per explicar l'avantatge de tindre domiciliats els tributs municipals, amb informació detallada del calendari fiscal en el municipi. La mesura serà efectiva el proper any 2013.

Per ala municipalitat de Vilallonga, les mesures que hem de prendre els Ajuntaments per aconseguir l'equilibri fiscal no ha de ser només pujar impostos i taxes, si no també fer un esforç important per millorar els mecanismes i processos de recaptació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.