Administracions

Es publiquen a Alaquàs les nòmines d'alguns regidors

El web municipal alberga els documents dels regidors i regidores dels grups PSPV-PSOE, Bloc-Els Verds i regidors no adscrits, que han donat la seua autorització

L'Ajuntament d'Alaquàs ha publicat des de dilluns 20 de maig les nòmines dels regidors i regidores de la Corporació Municipal que han donat la seua autorització ja que tots no han participat en la iniciativa.

De vint-i-un edils que conformen la Corporació Municipal han estat publicades un total de 13 nòmines, que són les dels grups PSPV-PSOE, Bloc-Els Verds i regidors no adscrits.

Aquesta iniciativa respon a un exercici de transparència encetat el passat mes de febrer per l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, que va ser la primera en publicar la seua nòmina.

La publicació de les nòmines obeeix a un exercici de transparència necessari per al correcte desenvolupament de la democràcia local i que naix de la convicció del dret a la informació i la participació del conjunt de la ciutadania en el funcionament de les administracions públiques.

La primera edil va convidar a participar a tots els grups polítics que conformen la Corporació Municipal. Tots els regidors i regidores de l'Ajuntament, tant del govern com de l'oposició, perceben indemnitzacions o retribucions per la seua assistència als òrgans de govern municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.