Nit gèlida i flocs de neu al litoral

Tot i que la majoria de les màximes d'ahir, dissabte, van ser més altes que les de divendres i van arribar fins a 10 graus a localitats com Cunit o Torredembarra, i que les mínimes es van allunyar dels 21 graus sota zero de les dues darreres nits, les matinada de dissabte va tornar a ser gèlida i les glaçades van ser generalitzades al Pirineu, l'interior i, fins i tot, al prelitoral. D'aquesta manera, la mínima es va registrar al Port de la Bonaigua, amb 17,4 graus negatius, i Boí –on s'havien registrat les mínimes de -21 graus– va quedar amb 13 graus negatius igual que Núria. Com ha passat en els darrers dies, a fora del Pirineu també hi va haver temperatures negatives, com els -9,6 graus a Guardiola de Berguedà, els -4 graus a Castelló d'Empúries o els -2 graus a Tarragona. La mínima a Barcelona no va baixar dels 0 graus, com dimecres i dijous, i va quedar set dècimes per sobre a l'Observatori Fabra i en els 4,2 graus al Raval.

Tot i que les màximes van ser més elevades que en els dos dies anteriors, la presència d'aquesta massa d'aire fred va fer que les poques precipitacions que hi va haver fossin en forma de flocs de neu. D'aquesta manera, se'n van veure al Vallès Oriental o a l'Anoia però també a peu de costa, com a Barcelona mateix, on va nevar de manera molt suau al districte de Sant Andreu. Aquestes petites precipitacions es poden donar fins avui al vespre i per això es manté activada l'alerta per nevades.

D'altra banda, els serveis socials de Barcelona van atendre la matinada passada 76 persones sense sostre –69 homes i set dones– que es van allotjar als albergs municipals.

LES MÍNIMES

Port de la Bonaigua (Pallars Sobirà)
-17,4 graus
Boí (Alta Ribagorça)
-13 graus
Núria (Ripollès)
-13 graus
Espot (Pallars Sobirà)
-12,1 graus
Das (Cerdanya)
-12 graus
Vielha (Val d'Aran)
-11 graus
Ulldeter (Ripollès)
-11 graus


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona