Medi ambient

medi ambient

Els ecologistes veuen “esbiaixat” l'estudi sobre la química

Tres entitats ecologistes del Camp de Tarragona (La Canonja 3, el Gepec i la plataforma Cel Net) van mostrar ahir públicament la seva desconfiança envers l'estudi sobre la contaminació de la indústria química elaborat per Tecnatox, centre que depèn de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Totes tres agrupacions consideren que els resultats d'aquesta investigació, que concloïa que el trànsit contaminava més que la química, són “esbiaixats i tendenciosos”. Segons els ecologistes, diversos dels estudis elaborats per Tecnatox estan finançats, de manera directa o indirecta, per “les mateixes empreses que generen la contaminació industrial”. A més, també consideren que la URV és la universitat que “més beneficis econòmics i acadèmics obté de les activitats industrials al Camp de Tarragona”. Per tot plegat, les tres entitats asseguren no creure's els resultats d'aquest estudi, que negava que l'activitat dels polígons tingués una incidència negativa en els ciutadans.

Els ecologistes critiquen que les dades tècniques de l'estudi siguin “confidencials” i denuncien que les diferents investigacions sobre contaminació que han publicat diferents empreses i administracions “mai” no permeten “accedir a l'estudi complet ni contrastar-lo amb altres estudis”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona