Medi ambient

Els Verds de la Safor consideren una agressió la passarel·la sobre les dunes

El cordó dunar agredit és un dels escassos vestigis de platja verge que encara hi ha al País Valencià

Els Verds de La Safor manifesten la seua oposició al projecte de construir una passarel·la per damunt del cordó dunar de la Platja de l'Ahuir que han posat en marxa els alcaldes del PP de Gandia i Xeraco.

El cordó dunar de la Platja de l'Ahuir és un dels escassíssims vestigis de platja verge que, fins ara, s'han lliurat de les agressions i desfetes que ha patit el litoral valencià. Per a Els Verds, la potenciació i desestacionalització de la platja de Gandia no passa per noves agressions i infraestructures innecessàries en llocs verges, com la Platja de l'Ahuir, sinó al contrari, per conservar i regenerar els valors naturals i paisatgístics del terme municipal.

La recuperació de part del cordó dunar que es va fer en la zona ja urbanitzada de la Platja Nord de Gandia, amb una passarel·la per a vianants, no té perquè prolongar-se ara justament en una zona totalment verge i que es pot admirar perfectament, com de fet fan milers de persones cada any que passegen a peu de Gandia a Xeraco, per la vora de la mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.