Medi ambient

Al complet els horts urbans de l'Alcúdia

Amb els darreres tres usuaris es completen les nou parcel·les dels Horts d'Oci

En 2006 l'Ajuntament va condicionar 9 parcel·les d'entre 100 i 190 m² de la partida municipal d'El Castellet, amb una caseta per a les eines de camp i una aixeta per al reg. A hores d'ara, s'està treballant perquè el sistema de degoteig i, amb aquestes tres noves adjudicacions a Vicente Miquel, Francisco Martínez i Aurelio Crespo, ja tenen llaurador tots els Horts d'Oci.

En un primer moment, el reglament del Consell Agrari Municipal establia que les parcel·les s'adjudicaven per a un termini de 3 anys naturals, però a partir d'aquest any 2014, s'ha decidit que el contracte siga d'un any perquè tot aquell alcudià que reunisca les condicions establertes, puga gaudir d'aquesta proposta sense haver d'esperar tant de temps.

A més de ser una bona proposta perquè els majors es distreguen en una activitat que coneixen i que vertaderament els agrada, totes les hortalisses que cultiven són per als usuaris, això sí, tenen la responsabilitat de tancar i obrir les instal·lacions, la neteja dels corredors entre els nou horts i de mantindre i tornar la parcel·la en bon estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia