Medi ambient

Compromís per Picassent denúncia el vessament de quitrà enmig de la muntanya

L'abocament suposa la introducció d'elements molt nocius per a la fauna i la flora autòctones

Compromís per Picassent ha denunciat el vessament d'una important quantitat de quitrà de carreteres enmig de la serra de Picassent. Aquest vessament, suposa un important atac al medi ambient i reflexa l'escassa sensibilitat mediambiental que té l'actual equip de govern del Partit Socialista.

El vessament, que es troba situat en el “camí de les cinc pujades”, està just en un lloc molt important del terme de Picassent com és la pujada al Bessori, el punt més alt de tot el territori municipal de Picassent, zona molt utilitzada pels ciclistes de muntanya que ja han manifestat el seu rebuig i enuig a l'acció realitzada pel consistori.

L'abocament d'aquest quitrà just enmig de la serrà suposa la introducció d'elements molt nocius per a la fauna i la flora autòctones. A més a més, amb la caiguda de pluja el quitrà s'escampara pels barrancs i els elements nocius del quitrà poden introduir-se als aqüífers de la zona.

Aquesta és una situació molt greu ja que altres pobles veïns, com Llombai, cuiden aquesta mateixa serra,i en canvi, l'Ajuntament de Picassent li aboca quitrà. En aquesta mateixa zona també es troben situats referents cultural etnogràfics com les casetes dels pastors. És a més a més, una zona amb una gran presència de raboses, perdius o conills que ara hauran de passejar-se pel quitrà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia