Infraestructures i serveis

Municipal

Les obres del pont, a punt de desbloquejar-se

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha respost a les declaracions que tant des dels grups de l'oposició com des del moviment veïnal s'han fet sobre l'aturada de les obres del pont de l'Estat. Bel ha assegurat que s'està treballant “intensament” per resoldre una situació “sobrevinguda” no imputable a l'Ajuntament, i ha explicat que l'acord amb la unió temporal d'empreses responsable de les obres és proper. “És cosa d'hores o pocs dies”, ha assegurat, i ha convocat una roda de premsa per dilluns que ve per explicar-ne els detalls. “És una situació complexa des del punt de vista jurídic, econòmic i tècnic, i la solució també és complexa”, ha argumentat Bel.

De moment, l'alcalde no ha contestat a les crítiques fetes des de l'oposició sobre la gestió d'aquest afer. “Encara que algú hagi volgut fer tota la demagògia i més, no és una causa imputable a l'Ajuntament”, hi ha afegit. L'alcalde s'ha mostrat també comprensiu amb la preocupació de veïns i comerciants per l'aturada de les obres. “Entenc el neguit que genera perquè no estiguin treballant. Ara hem de ser capaços, amb la solució que prenguem, de complir els terminis o minimitzar els retards”, ha afirmat. En tot cas, malgrat que no és l'opció que voldria, l'alcalde no descarta que, en funció de la solució que s'adopti, s'obri el pont de l'Estat a la circulació temporalment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona