Millores de les instal·lacions de les zones esportives de Llerona i de Corró d'Avall, a les Franqueses

Un cop inaugurada la instal·lació de la Zona esportiva de Llerona, darrerament s'han realitzat les últimes intervencions per millorar el funcionament del nou i modern camp de futbol. S'ha fet un nou lavabo pels espectadors amb accés per a persones amb mobilitat reduïda, una caixa protectora de ferro pel marcador, una nova finestra d'alumini al despatx del CE Llerona que millora el seu aïllament i la nova cartellera del Patronat Municipal d'Esports de les Franqueses del Vallès.

Al darrer mes d'octubre al camp de futbol municipal de Corró d'Avall s'ha pintat la zona del bar. La nova pintura, tant exterior com interior, ha dotat aquest espai d'un aspecte més modern i alegre. L'interior del local també s'ha pintat i s'han adquirit noves pissarres de color negre que serveixen als clubs per col·locar tota la seva informació.

Aquestes actuacions formen part del pla de millores de les instal·lacions esportives que es realitzen des de el Patronat Municipal d'Esports de Les Franqueses del Vallès, segons informa el consistori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.