El conseller Jordi Ausàs inaugura els vestidors del Pavelló Municipal d'Esports de Sant Feliu de Codines

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, va inaugurar dissabte els vestidors del Pavelló Municipal d'Esports de Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental). El conseller va ser acompanyat per l'alcalde de Sant Feliu de Codines, Pere Pladevall, i pel director territorial de Governació a Barcelona, Joan Rabasseda.

El conseller Jordi Ausàs va descobrir la placa inaugural del nou equipament i a continuació va fer una visita a les instal·lacions, acompanyat pels regidors, tècnics i membres de les entitats esportives del municipi. Amb un pressupost total de 843.564 euros, el Govern de la Generalitat hi ha aportat la meitat del cost de les obres, amb un total de 427.959 euros. D'aquesta xifra, el Departament de Governació ha finançat aquestes obres amb 293.359 euros a través del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC) i el Consell Català de l'Esport, 134.600 euros.

La intervenció que s'ha fet al Pavelló Municipal ha consistit en una ampliació de 520 metres quadrats de l'edifici existent per resoldre algunes de les mancances que presentava aquesta zona esportiva. S'hi ha construït un nou accés i sis vestidors nous adequats a les característiques d'una Pista Bàsica Esportiva segons la normativa del Consell català de l'esport.

Després de la inauguració, el conseller Jordi Ausàs va visitar les obres de reforma del Centre Cívic La Fonteta per millorar la seva funcionalitat, així com la remodelació de la zona enjardinada del voltant per poder-hi fer activitats d'esbarjo i esportives. Amb un pressupost de 419.456 euros, Governació finança aquesta obra amb 333.174 euros.

El conseller també va visitar el lloc on s'hi construirà un aparcament de vehicles i el parc públic de l'Escletxa. Es preveu que l'aparcament tingui dues plantes i compti amb 98 places. Aquestes obres tenen un pressupost de més d'1,1 milions d'euros i compten amb una subvenció de 879.394 euros de Governació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona