L'Ajuntament d'Onda conclou la segona fase del parc de la Ceràmica

L'Ajuntament d'Onda ha donat per acabades les obres de la segona fase del parc de la Ceràmica, si bé no ha concretat la data de la seua «pròxima» obertura. Segons ha explicat el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Juan Miguel Salvador, l'ajuntament va fer-se càrrec de les obres, a causa dels problemes financers que està patint l'empresa adjudicatària, Midascon. Tanmateix, això no ha suposat cap cost addicional per al consistori perquè «s'han utilitzat els diners de la fiança depositada», ha assegurat Salvador. El pressupost d'aquesta segona fase era de 1.047.570 euros.

Ara el parc compta amb una superfície de 23.660 m². La primera fase, que va concloure el desembre de 2005 va consistir en la instal·lació d'una gran font i un mural d'homenatge als ceramistes d'Onda. Els treballs de la segona fase s'han centrat en la construcció d'un passeig serpentejant de formigó imprés. Al llarg del passeig, de 4,5 metres d'ample, s'han instal·lat cubs d'un metre d'aresta que serviran d'enllumenat i, a més, porten inscrits els noms de les empreses que han contribuït a la difusió del nom d'Onda arreu del món. També figuren inscrits en taulells en forma de rombe els noms de 1.000 persones que han treballat en el sector del taulell.

El passeig té nombrosos bancs, especialment en la zona de jocs infantils. També hi ha una zona sènior amb aparells perquè els adults puguen fer-hi exercicis físics. La part nova del parc està vorejada d'una tanca i disposa de diverses portes que es tancaran cada nit per motius de seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.