S'amplia el termini d'al·legacions al traçat del gasoducte a Pego

Les persones interessades a presentar al·legacions ho podran fer fins el 22 de febrer. Qualsevol tipus d'informació sobre el traçat i el que implica que un gasoducte passe per les seues terres s'està facilitant a l'Oficina Tècnica de l'Ajuntament de Pego. No obstant, les al·legacions s'han de presentar o remetre al Servei Territorial de l'Energia d'Alacant. Les partides que estan afectades directament per la conducció de gas natural són: Racons, Sort, Cabessols, Tossalet, Mondes i Sèquia.

L'ampliació del termini ve motivat perquè al Diari Oficial de Generalitat Valenciana es publicava setmanes després que al Butlletí Oficial de la Província el projecte de subministrament de gas natural per a Pego. Així, si inicialment l'últim dia per a presentar-les era el passat divendres 12 de febrer, ara aquelles persones naturals o jurídiques que es consideren afectades per l'arribada del gasoducte, tenen de temps per a informar-se i al·legar fins el dilluns, 22 de febrer. Tota la informació del projecte d'Endesa anomenat «Addenda II Antena APA per a subministrament de gas natural a Pego» es pot trobar a l'Oficina Tècnica de l'Ajuntament de Pego.

El projecte presentat per Endesa per a fer arribar el gas natural a Pego inclou plànols parcel·laris d'expropiació i la relació concreta i individualitzada de béns i drets afectats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona