Infraestructures

L'alcaldessa d'Alaquàs exigeix solucions per al transport públic

El conseller d'Infraestructures i la portaveu del consell han estat a la vila per a l'enderrocament del mur de l'antic escorxador i la presentació del nou projecte.

L'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García, ha demanat davant dels dos consellers presents a l'acte d'enderrocament del mur de l'antic escorxador, que solucionen els problemes de transport que ara mateix pateix la localitat que ve en representar i presidir.

No és la primera vegada que la regidora en cap d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta fa aquesta sol·licitud perquè es tracta d'una situació que comparteix amb Aldaia i Xirivella i abraça a una població de més de 100.000 habitants que es troben aïllats de la resta de viles dels voltants i també de la gran urbs del País Valencià.

Aquesta exigència ha estat realitzada aprofitant l'acte d'inici de les obres d'urbanització de la parcel·la de l'antic escorxador municipal, un terreny que donarà cabuda a un Centre d'Investigació i Innovació, del qual encara no s'ha fet cap mena de licitació d'obra.

Molta promesa

Pere Rossell

El costum del govern valencià, comença a ser preocupant. S'observa que no para de fer promeses ara ací, i després allà, sense tenir en compte la realitat econòmica de les arques del govern autònom, i el que és pitjor encara, sense reconèixer la realitat que ens envolta. S'observa una acció política de diàspora, de propaganda i de cartell publicitari, però, en el fons, no hi ha cap realitat que sustente tot allò que diuen que han de fer i que, amb el decurs del temps es veurà que ha estat impossible d'abordar.

Ara li ha tocat el torn a Alaquàs, quan ahir van estar a Torrent, a Catarroja o a Massanassa. Tot són promeses; tot és «farem, farem, farem», però de forment no hi ha ni un gra. La veritat és que fa la sensació que el partit en el govern, no sap el que fer per a procurar tapar altres flocs que li pengen en seu judicial i que relaciona alts càrrecs de la seua estructura orgànica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia