L'Ajuntament de les Franqueses adjudica els cinc projectes del Fons Estatal d'Inversió Local

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la les Franqueses va adjudicar ahir, de forma provisional, els cinc projectes presentats dins de Fons Estatal d'Inversió Local que es van presentar i va ser aprovats pel Ministeri d'Administracions Públiques del Govern Espanyol. Aquestes adjudicacions donaran feina a prop d'un centenar de persones. L'import dels projectes s'eleven a la quantitat de 2.889.333 euros.

Els cinc projectes que es realitzaran són els següents: projecte de remodelació del carrer Aragó, en el tram comprès entre el carrer Cardedeu i la plaça Espanya, per un import de 314.472,38 euros; projecte de remodelació del tram de la carretera de Ribes, entre l'Ajuntament i la Plaça Gaudí, per a la formació d'una rambla de vianants, per un import de 1.232.965,51 euros; projecte de remodelació del tram de la carretera de Ribes, entre la plaça de l'Escorxador fins a la Ronda Nord, per un import de 560.975,49 euros; projecte de remodelació del camp de futbol de Llerona, per un import de 484.933,22 euros; i projecte d'adequació de la Plaça Major de Bellavista, per un import de 295.985,90 euros.

Un cop adjudicats els projectes, es preveu que les obres comencin durant el mes d'abril.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.