Infraestructures

El Villar inaugura el camp de futbol amb gespa artificial

El president de la Diputació de València ha inaugurat amb l'alcalde de la vila, Eduardo Gómez, un camp de futbol-11 de gespa artificial en que s'han invertit 441.821 euros.

L'actuació, finançada a mitges entre la Diputació i l'Ajuntament del Villar, s'emmarca dins el Pla Sona la Dipu d'inversions en instal·lacions esportives de gespa artificial i piscines cobertes.

En el cas de Villar, les obres portades a terme han contemplat a més de la gespa, dues unitats de banquets, jocs de porteries per a futbol-11 i futbol-7, banderins de córner, xarxes per a balons, baraneta perimetral del camp i un curs de formació per al manteniment del camp, un marcador electrònic i línies integrades de fàbrica.

Farà falta una aspiradora

E.Castellano

Al conjunt de la dotació que ha previst la Dipu per a les noves instal·lacions de gespa artificial del camp de futbol de Villar de Benaduf, li ha faltat un detall. A més del marcador electrònic, les ratlles de fàbrica i el curs de manteniment, els que han previst la dotació, no han tingut en compte que el proper dia en que s'alce vent de ponent, tota la despesa realitzada haurà perdut més de 60 per cent del seu valor, degut a la polseguera que inunda la vila provinent de les explotacions mineres a cel obert existent en la part alta.

No dubte que el camp de futbol necessitava una remodelació, però el que realment precisa aquesta localitat serrana, és una intervenció seriosa per tal d'obligar les explotacions mineres, a que realitzen millores per evitar els nuvols de pols que s'originen cada vegada que s'alça ponent. Quan vulga, que actue la Dipu sobre aquest problema amb una campaña que podria nomenar-se ”T'agrana la Dipu”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona