Infraestructures

MONTBLANC

Arranjament dels carrers de Santa Tecla i Aguiló

L'Ajuntament de Montblanc té previst iniciar el proper dilluns 9 de maig diverses actuacions de millora als carrers Muralla de Sant Francesc i Aguiló del municipi, que quedaran tallats al trànsit rodat.

Els treballs d'arranjament, a càrrec de la UTE (Unió Temporal d'Empreses) formada per les empreses GICSA i Eiffage, se centraran en la renovació de la xarxa de clavegueram i de la pavimentació d'aquests dos carrers i del tram de la Muralla de Santa Tecla que hi ha entre els dos vials. A més de la renovació de la xarxa de clavegueram, les obres previstes inclouen la instal·lació d'un col·lector per al desguàs d'aigües pluvials, el condicionament i l'ampliació de l'enllumenat i la instal·lació de la xarxa de fibra òptica municipal, així com la renovació i el soterrament dels serveis existents. Aquesta obra s'inclou dins de la quarta fase del projecte de construcció de col·lectors al municipi, on fins aquest moment s'ha realitzat la primera, tercera, cinquena i sisena fase de l'actuació. El primer tram de col·lector que es va construir va ser el que discorre pel carrer Manel Ribé, des del carrer Joan Amades fins al carrer Mare Vedruna.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.