Infraestructures

El Bloc de Daimús denuncia l'estat del poliesportiu

Hi ha clevills al frontó i al paviment de diverses pistes del complex esportiu

No és la primera vegada que aquest grup polític denuncia la falta de manteniment que tenen diverses instal·lacions municipals i, en el cas de les pistes de frontó, és ja un tema reiteratiu.

Les fissures i escletxes del frontis de la pista principal, els forats en les xarxa metàl·lica de dalt del frontis, la insuficient altura de la xarxes metàl·liques laterals, la insuficient il·luminació en la segona pista, la mateixa herba que creix en les juntes de dilatació, són un exemple de la desídia municipal existent. Tot açò, fa que els practicants del frontó hagen esdevingut en el usuaris pobres i de segona categoria de les instal·lacions del poliesportiu municipal de Daimús.

Crida molt l'atenció que des del govern del PP s'haja comprat un terreny per a construir un nou gimnàs quan ja es té un gimnàs municipal. Però, sobretot, quan el gimnàs actual presenta possibilitats d'ampliació per a les necessitats d'un poble com Daimús. Però, llastimosament, mentre s'opta per anunciar obres innecessàries, continuen sense fer el manteniment pertinent de les que ja es tenen.

El Bloc no parla d'instal·lacions d'un ús ocasional, les pistes de frontó tenen una gran quantitat d'usuaris fins l'extrem que el mateix Ajuntament, a petició d'aquests, ha organitzat la Primera Lliga de Frontennis. Però, és fonamental per poder practicar el frontennis que les pistes estiguen en condicions i, ara mateix, són una vergonya, especialment per les escletxes i fissures que presenta la paret del frontis de la pista principal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona