Infraestructures

El CELS fotografia més de 600 clots en la carretera de les Alcubles

Ara fa un any es va denunciar aquesta situació davant la Generalitat Valenciana sense que s'haja realitzat cap actuació

El Centre d'Estudis “la Serranía” realitza en l'actualitat la repertorització dels més de 600 clots existents en el traçat de la carretera que uneix les localitats de Villar amb Andilla i les Alcubles. Una via de comunicació que en tan sols 13 quilòmetres de longitud, suposa en l'actualitat un autèntic perill per als vehicles que hi circulen.

En realitat es tracta d'un camí rural asfaltat i amb guals que en època de pluges resulten intransitables, però que molts usuaris la fan servir per tal de fer en 13 quilòmetres el que de realitzar per la carretera de Casinos, suposa més de 25.

Es tracta aquesta d'una reivindicació de més de 138 anys a favor de la remodelació del traçat, la pavimentació i senyalització del camí que des de sempre, ha unit les Alcubles amb Andilla i El Villar.

Durant el darrer any, el Centre d'Estudis i l'Agenda 21 de les Alcubles aconseguiren reunir vora 4.000 signatures que van estar dipositades en la Generalitat Valenciana perquè el president instara la conselleria de Territori, Medi Ambient i Infraestructures a prendre cartes sobre el tema.

Se sap, no obstant, que hi ha un estudi a les calaixeres d'aquest departament, que recull la proposta de la societat civil del futur eix transversal que ha d'unir les comarques d'Utiel Requena, la Foia de Bunyol, la Serranía i l'Alt Palància.

Mentre això passa, el Centre d'estudis ha començat a repertoritzar els més de 600 clots existents en aquest traçat que tant de paper li fa a les localitats connectades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona