Infraestructures

Compromís de Dénia, Oliva i Gandia junts pel tren

Regidors del Bloc d'aquestes localitats denuncien l'oblit de PP i PSOE i la utilització electoral de la infraestructura

Els regidors del Bloc - Compromís de Gandia, (Lorena Milvaques), Oliva (Vicent Canet) i Dénia (Josep Crespo) i el secretari local Sebastià Garcia, van comperèixer ahir dimecres a Gandia, per reivindicar el tren Gandia-Oliva-Dénia, després que el PP rebutjara la setmana passada una esmena del Grup Compromís a les Corts als Pressupostos de la Generalitat per a 2013 per incloure-hi el projecte.

El regidor de Dénia, Josep Crespo, va aprofitar la conferència de premsa per contestar a les declaracions de l'alcaldessa Ana Kringe que ha acusat al Bloc de vendre fum i de mentir respecte a aquesta situació.

La portaveu de Compromís a Gandia, Lorena Milvaques ha recordat la importància “vital de la línia ferroviària per al desenvolupament social i econòmic de les dues comarques veïnes. Una promesa incomplida sistemàticament des dels anys 90, des del primer govern d'Eduardo Zaplana”.

Precisament, tan el regidor, com el secretari local del Bloc a Dénia han insistit en la necessitat d'un canvi real al cap de la política valenciana per fer realitat aquestes i altres demandes històriques.

Finalment el regidor d'Ordenació del Territori d'Oliva, Vicent Canet ha lamentat la desorbitada quantitat de diners que s'ha invertit en projectes infrautilitzats, com ara l'AVE o inservibles, com l'aeroport de Castelló, mentre es margina el tren per la costa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona