L'ajuntament enquesta als veïns de les Borges Blanques per saber si hi ha prou demanda per una piscina coberta

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha iniciat una enquesta sobre els possibles usuaris d'una piscina coberta per saber si hi ha demanda suficient per poder fer front a la seva construcció. L'equip de govern (ERC i PSC) de les Borges Blanques calcula que perquè l'equipament sigui viable s'ha de reduir el pressupost a 3 milions d'euros, dels 5 en què estava xifrat el projecte inicial de l'anterior equip de govern (CIU i independents); aconseguir uns 900 socis; que l'ajuntament no hagi de superar un dèficit màxim anual de 240.000 euros; i que es trobi una empresa que assumeixi la part del cost de la instal·lació que no aporta la Generalitat, mitjançant una concessió d'explotació per 30 anys.

En concret, les dues preguntes que es formulen a l'enquesta passen per saber si els veïns estarien disposats a pagar un abonament mensual d'uns 20 euros per persona durant un mínim de cinc anys i si creu que l'ajuntament ha de modificar la seva fiscalitat per fer-se càrrec d'un dèficit anual de 240.000 euros.

L'Ajuntament ha repartit l'enquesta entre els domicilis de la localitat perquè els veïns que ho vulguin, puguin omplir-la i dipositar-la al consistori. Això si, perquè el resultat sigui comptabilitzat, és obligatori que la persona que respongui s'identifiqui posant el seu nom, document d'identitat i adreça. A partir dels resultats que es desprenguin de l'enquesta, l'equip de govern valorarà la possibilitat real de tirar endavant el projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona