L'Ajuntament d'Onda intensificarà la millora de l'accessibilitat en la via pública

El regidor de Via Pública, Pedro Sancerni, ha anunciat que es reunirà amb els tècnics municipals per establir les prioritats de la continuació del pla especial d'accessibilitat, tant al nucli urbà com als poblats marítims, que preveu la millora de les voreres, la construcció de rampes per a persones amb mobilitat reduïda i la revisió i millora de les existents. Sancerni ha assegurat que aquestes mesures s'integraran en la contractació del servei de manteniment de les vies públiques que la junta de govern local ha adjudicat provisionalment aquesta vesprada a l'empresa Becsa, per un import de 450.000 euros anuals, després de resoldre's el concurs per procediment obert convocat per l'Ajuntament.

De les sis empreses que optaven a l'adjudicació, un volta vençut el contracte anterior, els tècnics han valorat la finalment elegida per la rebaixa en un 25% respecte als preus estipulats inicialment, així com pel temps de resposta, tant en situacions normals com en cas d'haver d'actuar per una emergència en la via pública, establit en 2,5 hores de termini màxim.

L'empresa té ara quinze dies per a constituir la garantia definitiva, establida en 18.900 euros, abans que la junta de govern n'aprove l'adjudicació definitiva. El contracte tindrà una vigència de dos anys, prorrogables per anualitats dos més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.