Infraestructures i serveis

El nou ‘skatepark’ de Tossa és “un referent”

L’Ajuntament de Tossa de Mar ha inaugurat el nou parc urbà de patinatge, l’skatepark, de la vila. L’espai, “modern, complet i segur”, té una superfície d’uns 930 m² i ha tingut un cost de 80.000 euros, segons informa el consistori en una nota de premsa. “L’skatepark és un referent a Girona, segons ens han comentat els joves que l’han utilitzat”, assenyala el regidor de Joventut, Ignasi Sallés (Tossa Unida, TU).

El parc urbà de patinatge, inaugurat dissabte, és a tocar de la terminal d’autobusos i el supermercat Esclat. El model va ser triat pels joves usuaris entre tres projectes que tenia a punt l’equip de govern (TU i l’edil no adscrita Núria Serra), assenyala el regidor. El procés va tenir lloc l’any passat i forma part del programa municipal Millorem Tossa, que inclou, entre altres coses, la barana de Sant Ramon de Penyafort, el punt de recàrrega per a vehicles elèctrics i l’enllumenat del passeig de Mar.

El disseny de la pista permet que pugui ser utilitzada per usuaris amb patins sobre rodes i, fins i tot, amb bicicletes. Sallés ha explicat que joves de municipis com ara Platja d’Aro o Blanes ja han anat a provar l’skate tossenc.

Sallés recorda que, des del 2015, l’equip de govern ja havia fet dues reformes a l’anterior pista –s’hi havia millorat els bancs i una barra–, però que la d’ara és una reforma a fons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona