Serveis

serveis

Bellvei tindrà l'estació d'ITV del Baix Penedès

L'estació que el servei d'Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) havia d'instal·lar a la comarca del Baix Penedès se situarà finalment al municipi de Bellvei. L'Ajuntament ha celebrat aquesta setmana la decisió de la secretaria d'Indústria i Empresa de la Generalitat d'instal·lar el servei al polígon els Masets del municipi, on està previst que obri en el termini d'un any. Segons l'alcalde, Josep Fonts, la decisió és “molt important per a Bellvei, especialment en aquests moments” i va desitjar que tingui continuïtat amb la implantació d'altres equipaments, com l'escola d'infermeria.

La decisió del govern català, però, no ha satisfet tothom. El grup municipal del PSC al Vendrell va lamentar que el servei “passi de llarg” de la capital de la comarca i consideren que la “incompetència” del govern local de CiU ha paralitzat les gestions dels socialistes per aconseguir que aquest servei s'instal·lés a l'antiga caserna dels Mossos, un acord, que, segons el grup, ja estava “pràcticament enllestit”. El govern vendrellenc, però, ha negat aquest extrem i ha valorat positivament la instal·lació del servei a Bellvei, que considera un lloc “idoni”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona