Serveis

L'Ajuntament d'Almussafes demana a la Conselleria que no prorrogue el transport amb Autobusos Bunyol

El consistori ha traslladat l'escrit de peticions, a què ha adjuntat les més d'1.200 firmes de queixa dels viatgers

L'alcalde d'Almussafes ha remés un escrit a la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient, en el que adjunten les més de 1.200 rúbriques, presentades per Registre d'Entrada de l'Ajuntament, per part dels usuaris del servici regular de transport per carretera, línia València-Benifaió, en les que se sol·licita la millora del servei.

Així mateix, la petició va acompanyada de les demandes i necessitats formulades pels propis veïns afectats, en la reunió mantinguda amb el president de la corporació el passat 13 de novembre del 2012 en la pròpia Casa Consistorial, així com del Pla de Mobilitat del polígon Rei Joan Carles I

En l'argumentació se sol·licita a l'actual concessionari de la línia de transport, que restablisca el servei en els termes proposats pels usuaris, a més de demanar a la Conselleria que no prorrogue l'actual concessió a Bunyol, prevista per a març del 2013, i que realitze una nova licitació ajustada a la realitat local.

La campanya d'arreplega de firmes, impulsada pel propi ajuntament, s'ha desenvolupat en tres parades d'autobús de la població i també en els edificis públics.

Les més de 1.200 persones que van rubricar la petició formal elaborada des de la pròpia alcaldia, han traslladat la seua queixa comuna respecte al funcionament del servei de transport interurbà i han exercit el dret de participació, al temps que han recolzat que el consistori d'Almussafes actue en nom i representació de tots els firmants en l'expedient obert davant de la Conselleria de Transports.

Principals demandes

En l'escrit signat, s'incidix en el fet que s'efectue un estudi real de les necessitats dels veïns d'Almussafes i usuaris de la línia i que, d'acord amb això, es realitze una nova convocatòria de licitació ajustada a la realitat socioeconòmica i d'acord amb l'àrea d'influència definida pel flux de viatgers i les necessitats reals de la localitat.

Les demandes també passen per que el servei de transport oferisca major transparència al ciutadà en compliment amb el que establix la normativa vigent, que obliga a les administracions públiques a facilitar l'accés dels ciutadans als serveis públics a través de les noves tecnologies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.