Serveis

serveis

El gas arribarà a tres urbanitzacions de Vidreres

L'empresa gasista farà la instal·lació fins a Aiguaviva, Terra Fortuna i Puigventós

Les obres acabaran al gener

L'Ajuntament de Vidreres i Gas Natural han arribat a un acord per fer arribar el subministrament de gas a tres urbanitzacions del municipi, segons van explicar fonts municipals. En concret, es tracta de les urbanitzacions d'Aiguaviva Parc, Terra Fortuna i Puigventós. “És positiu perquè portem el gas a les urbanitzacions”, va declarar Jordi Camps, alcalde de Vidreres, que va destacar: “S'arribarà a molta gent, a moltes llars.”

Segons aquest acord, Gas Natural construirà una canonada fins a la porta de les urbanitzacions i aleshores aniran a buscar clients.

Les obres, al novembre

La intenció és començar les obres al mes de novembre. Els treballs s'allargarien tot el que queda d'any i es calcula que podrien estar acabats al mes de gener. Aleshores, segons va explicar Camps, la companyia buscaria al llarg de l'any vinent quins veïns hi estan interessats. Quan hagués fet els clients entre aquells que hi estan interessats, es portaria el gas fins a les llars. Unes obres que es faran per sectors. Fins ara, no arribava el gas natural en aquestes urbanitzacions i s'han d'abastir, majoritàriament, de butà o de gasoil.

Segons va destacar l'alcalde, les obres per portar el gas a les urbanitzacions no tindran cap cost per a l'Ajuntament, perquè les despeses seran assumides directament per la companyia del gas.

LA FRASE

És una cosa positiva perquè portem el gas a les urbanitzacions: s'arribarà a molta gent, a moltes llars
Jordi Camps
Alcalde de Vidreres

Un semàfor a l'entrada del poble

L'alcalde Jordi Camps va anunciar una altra millora per a Vidreres, en aquest cas la instal·lació d'un semàfor a l'entrada del municipi venint de Lloret de Mar, a l'altura del pavelló. “Des de fa més de 20 anys la gent està reclamant que es col·loqui un semàfor perquè hi havia molts accidents”, va explicar. S'espera que s'hagi redactat el projecte d'aquí quinze dies i s'hagi instal·lat d'aquí un mes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona