Infraestructures i serveis

Foment reconeix als alcaldes del Bages el “dèficit històric” d’inversions de l’Estat amb Rodalies i l’R4

Abans de l’estiu es preveu licitar el projecte per instal·lar els sistemes de seguretat de frenada i l’obra podria estar enllestida en un any i mig

El president del Consell d’Alcaldes del Bages, Ferran Estruch, ha explicat que en la reunió d’aquest dimarts amb Foment, els representants del ministeri han reconegut als alcaldes un “dèficit històric” d’inversions amb Rodalies i, en particular, amb l’R4.

En declaracions a l’ACN, Estruch ha assenyalat que “no s’ha invertit quan tocava i ara en paguem les conseqüències”. Entre les principals novetats, des del ministeri els han explicat que abans de l’estiu es licitarà el projecte per instal·lar els sistemes de seguretat d’antibloqueig de frenada. Un cop licitada, l’obra podria estar enllestida en un any i mig.

Estruch ha explicat que la reunió s’ha desenvolupat en un clima de “cordialitat” i quan els responsables de Foment els han demanat restablir la confiança, ells els han respost que “la confiança es recuperarà si hi ha fets”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia