Administracions

Torroella invertirà més de 300.000 euros en infraestructures

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí rebrà una subvenció de 210.147 euros del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) 2020-2024 de la Generalitat per finançar tres projectes de millora en serveis i infraestructures municipals.

El regidor d’Urbanisme, Jordi Oliver, destaca que les actuacions subvencionades estan relacionades amb la prevenció de riscos naturals, la millora en l’eficiència energètica i la millora de la seguretat, mobilitat i accessibilitat de les persones.

Els projectes que rebran finançament comportaran una inversió global de 300.211 i es concreten en les següents intervencions: millora del sistema de drenatge de la xarxa d’aigües pluvials del camí de Sobrestany i carrer Joan Maragall, i del clavegueram de Sobrestany; substitució de làmpades de vapor de sodi per lluminàries LED, i, finalment, la creació d’una xarxa d’itineraris escolars i carrils per a bicicletes que connecti la vila, les escoles i la zona esportiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia